CODZIENNE ZMAGANIA

ZDROWIE DZIECKA

PORADY MEDYCZNE

ROZWÓJ DZIECKA

RODZICE

WYCHOWANIE

PIELĘGNACJA DZIECKA

ZAKUPY DLA DZIECKA

CIEKAWOSTKI

BĘDE MAMĄ

ZDROWE ODŻYWIANIE

CO JEST GRANE

CZAS SPĘDZONY Z DZIECKIEM

EDUKACJA

Zupka koperkowa

 

 

Składniki:

 

- 1 łyżeczka masła

- 1 łyżeczka mąki 

- 2 łyżeczki drobno posiekanego koperku

- 200 ml wody

- 1 jajko

- włoszczyzna

- 3 i pół łyżeczki sproszkowanego mleka dla niemowląt

Przygotowanie:

 
Warzywa umyć, obrać, zalać wrzątkiem i ugotować. Wyjąć z wody. Z mąki i jajka zrobić ciasto na lane kluski. Na wrzący warzywny wywar wlewać ciasto. Po ugotowaniu dodać masło i koperek. Podać zaraz po przyrządzeniu. Smacznego!

DESERKI

OBIADKI

KOKTAJLE I NAPOJE

POTRAWY MAŁEGO ALERGIKA

ŚNIADANKO



Nie przeocz żadnej
ważnej wiadomości!
Zapisz się już dziś!

Partner