CODZIENNE ZMAGANIA

ZDROWIE DZIECKA

PORADY MEDYCZNE

ROZWÓJ DZIECKA

RODZICE

WYCHOWANIE

PIELĘGNACJA DZIECKA

ZAKUPY DLA DZIECKA

CIEKAWOSTKI

BĘDE MAMĄ

ZDROWE ODŻYWIANIE

CO JEST GRANE

CZAS SPĘDZONY Z DZIECKIEM

EDUKACJA

Biszkopt bezglutenowy


 

 

Składniki:


-  1 szklanka cukru
-  1 szklanka mąki ziemniaczanej
-  4 jajka 
-  2 łyżeczki proszku do pieczenia


Przygotowanie:

Ubić białka na sztywną pianę, dodać cukier i dalej ubijać.Pod koniec ubijania dodać żółtka.Powoli wymieszać z mąką i proszkiem. Piec w temp.180 st.C, przez 20 - 30 min. Przełożyć można dżemem albo masą na bazie margaryny, na wierzch owoce i galaretka.

 

DESERKI

OBIADKI

KOKTAJLE I NAPOJE

POTRAWY MAŁEGO ALERGIKA

ŚNIADANKO



Nie przeocz żadnej
ważnej wiadomości!
Zapisz się już dziś!

Partner