CODZIENNE ZMAGANIA

ZDROWIE DZIECKA

PORADY MEDYCZNE

ROZWÓJ DZIECKA

RODZICE

WYCHOWANIE

PIELĘGNACJA DZIECKA

ZAKUPY DLA DZIECKA

CIEKAWOSTKI

BĘDE MAMĄ

ZDROWE ODŻYWIANIE

CO JEST GRANE

CZAS SPĘDZONY Z DZIECKIEM

EDUKACJA

ZUPKA JARZYNOWA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Składniki:

 

* pół malej marchewki

* pół małego ziemniaka

* mała pietruszka

* 1/4 małego buraka

* łyżeczka masła

* 2 płaskie łyżeczki kleiku ryżowego

* 120 ml wody (uzupełniać w czasie gotowania)

 

 

Przygotowanie:
 

Świeże warzywa umyc, cienko obrać, opłukać, pokroić i dodać do wrzącej wody. Ugotować do miękkości pod przykryciem na wolnym ogniu (ok. 20 min.). Ugotowane warzywa zmiksować lub przetrzeć przez sitko, następnie dodać kleik, wymieszać i zagotować. Dodać masło. Ostudzić.
Można też dodać ok. 2 łyżeczek ugotowanego, drobno posiekanego chudego mięsa (np. z indyka lub kurczaka).

DESERKI

OBIADKI

KOKTAJLE I NAPOJE

POTRAWY MAŁEGO ALERGIKA

ŚNIADANKO



Nie przeocz żadnej
ważnej wiadomości!
Zapisz się już dziś!

Partner