CODZIENNE ZMAGANIA

ZDROWIE DZIECKA

PORADY MEDYCZNE

ROZWÓJ DZIECKA

RODZICE

WYCHOWANIE

PIELĘGNACJA DZIECKA

ZAKUPY DLA DZIECKA

CIEKAWOSTKI

BĘDE MAMĄ

ZDROWE ODŻYWIANIE

CO JEST GRANE

CZAS SPĘDZONY Z DZIECKIEM

EDUKACJA

ZIELONA ZUPA UFOLUDKÓW

ZIELONA ZUPA UFOLUDKÓW

  Zielona zupa ufoludków Składniki: • Bulionetka Drobiowa KNORR • 200 g mrożonego zielonego groszku (można użyć świeżego) • 200 g mrożonych brokułów (można użyć świeżych) • 2 ziemniaki (ok. 200 g) Sposób przyrządzania: Ziemniaki obierz, umyj i drobno pokrój. Groszek i brokuły włóż do sitka i przepłukuj wodą

Więcej

Musli z płatkami owsianymi i truskawkami

Musli z płatkami owsianymi i truskawkami

                  Danie śniadaniowe Porcja dla 1 osoby Wartość kaloryczna na porcję: 262 kcal Składniki:   • 25 g płatków owsianych • 2 łyżki stołowe musli • 200 ml naturalnego napoju sojowego Alpro soya Light • 1 łyżeczka cukru pudru • 4 obrane i pokrojone truskawki Przygotowanie:   Wsypujemy płatki owsiane i musli do

Więcej

Duszone warzywka

Duszone warzywka

                  Składniki   - 1 szklanka pokrojonej w krążki zielonej papryki   - 1 szklanka pokrojonej w krążki marchwi   - 2 szklanki małych grzybów w całości   - sól do smaku   - 1/2 szklanki wody   - 1 łyżka mąki ziemniaczanej - 1 szklanka posiekanego kalafiora   Przygotowanie:   Warzywa dusimy na ogniu z dodatkiem wody i małej ilości

Więcej

Zielona gąsienica

Zielona gąsienica

                      Składniki:   - ogórek - duża kalarepa - kawałek marchewki - pomidorki koktailowe - mozarella w kulkach - sól - ketchup - jabłko - ziele angielskie - wykałaczki Przygotowanie: Ogorek umyc i pokroic w grube plastry. Kalarepe obrac i rowniez pokroic w plastry, ewentualnie przekroic na polowki lub cwiartki. Z plasterkow ulozyc na przemian gasienice. Głowę gasienicy wyciac z jablka. Wyciac w jablku

Więcej

Serniczek na zimno

Serniczek na zimno

                      Składniki:   - 40dkg serka waniliowego - 300ml śmietany kremówki (30 %) - jedna galaretka cytrynowa - galaretka truskawkowa - biszkopty     Przygotowanie: Biszkopty układamy na spód tortownicy o średnicy 20cm.Galretkę cytrynową rozpuszczamy w połowie ilości wody podanej na opakowaniu i odstawiamy do ostygnięcia.Śmietankękremówkę ubijamy na puszystą pianę.Serek mieszamy z ubitą śmietaną i lekko stężałą galaretką i tak powstałą

Więcej

DESERKI

OBIADKI

KOKTAJLE I NAPOJE

POTRAWY MAŁEGO ALERGIKA

ŚNIADANKO



Nie przeocz żadnej
ważnej wiadomości!
Zapisz się już dziś!

Partner