CODZIENNE ZMAGANIA

ZDROWIE DZIECKA

PORADY MEDYCZNE

ROZWÓJ DZIECKA

RODZICE

WYCHOWANIE

PIELĘGNACJA DZIECKA

ZAKUPY DLA DZIECKA

CIEKAWOSTKI

BĘDE MAMĄ

ZDROWE ODŻYWIANIE

CO JEST GRANE

CZAS SPĘDZONY Z DZIECKIEM

EDUKACJA

Słodki smak lekkości

 

 

Złociste biszkopty firmy Mamut, to doskonały sposób na złagodzenie głodu. Przygotowywane z najlepszej jakości naturalnych składników i prawdziwych, świeżych jaj są ulubionym przysmakiem dzieci oraz tych, którzy dbają o zdrową dietę. 

Te okrągłe i kruche biszkopty wszyscy doskonale znamy. Słyną z delikatnego, słodkiego smaku i dostarczają naszym organizmom niezbędnych substancji odżywczych. Z tego powodu cenią je osoby dbające o własną dietę. Biszkopty firmy Mamut są łatwo przyswajalne przez organizm - nie zawierają konserwantów, sztucznych barwników ani sproszkowanych jaj, w odróżnieniu od niektórych podobnych produktów dostępnych na rynku. Kuszący, złoty kolor wyrobu jest wynikiem starannego wypiekania ciasta o odpowiednio zbilansowanych składnikach - świeżych jaj kurzych oraz mąki z najlepszej jakości zbóż.

Biszkopty Wrocławskie zadowolą w szczególności najmłodszych amatorów słodkich wypieków. To doskonała, zdrowa alternatywa dla słodyczy, po które dzieci zbyt chętnie sięgają. W wersji bezcukrowej Biszkoptów Wrocławskich użyto substancji słodzącej - Maltitolu, nieszkodliwego dla diabetyków. Biszkopty Wrocławskie są miękkie i rozkosznie rozpływają się w ustach. W połączeniu z gorącą kawą stanowią pyszne urozmaicenie, osładzające chwile przerwy w pracy, a także miłe spotkania z przyjaciółką.

Biszkopty Wrocławskie: cena brutto 2,60 zł/ opakowanie
Biszkopty Wrocławskie Bezcukrowe: 2,99 cena brutto zł/ opakowanie

Producent: MAMUT Sp. z o. o., ul. Żmigrodzka 244, 51-131 Wrocław
tel. 71 370 91 00
www.mamut.pl

Firma MAMUT jest największym producentem piekarsko-ciastkarskim na Dolnym Śląsku i jedynym w Polsce o tak szerokim i zróżnicowanym asortymencie. Szeroka oferta oraz wyśmienity smak wyrobów produkowanych w Zakładach gwarantują uznanie konsumentów tak w kraju, jak i za granicą.
Początki działalności zakładów sięgają drugiej połowy XIX wieku. Obecnie w skład przedsiębiorstwa wchodzą: dwa duże obiekty produkcyjne, piekarnia rzemieślnicza, ciastkarnia przemysłowa oraz sklepy firmowe. Zatrudnionych jest około 500 pracowników. W trosce o najwyższą jakość wyrobów stosowane są jedynie wysokiej jakości składniki, a wypiek opiera się na tradycyjnych recepturach.

 

 

źródło: pressoffice.pl
 

CODZIENNE ZMAGANIA

ZDROWIE DZIECKA

PORADY MEDYCZNE

ROZWÓJ DZIECKA

RODZICE

WYCHOWANIE

PIELĘGNACJA DZIECKA

ZAKUPY DLA DZIECKA

CIEKAWOSTKI

BĘDE MAMĄ

ZDROWE ODŻYWIANIE

CO JEST GRANE

CZAS SPĘDZONY Z DZIECKIEM

EDUKACJA



Nie przeocz żadnej
ważnej wiadomości!
Zapisz się już dziś!

Partner